6 februari 2015

Back in stock: kawaii goodiebags!

Op 1 oktober, tijdens de heropening van mijn webwinkel, gingen ze als warme broodjes over de toonbank: de kawaii goodiebags. Deze goodiebags had ik speciaal voor die eerste openingsdag samengesteld, zodat je als klant veel kawaii spulletjes kon kopen voor weinig geld. De afgelopen maanden is mij vaak gevraagd of ik de goodiebags weer wil gaan verkopen. Nou, als ze zo gewild zijn, dan wil ik ze wel weer verkopen hoor. ^_^ No problem! Naast de bekende crea, school en snailmail goodiebags is er nu ook een surprise goodiebag. Deze shop je voor €9,99, maar de inhoud is veel meer waard. Wat je krijgt is een verrassing. 

Crea goodiebag
De crea goodiebag bestaat uit 5 producten die je voor creatieve doeleinden kunt gebruiken. Wat er precies in zit, is een medium deco tape, een groot memoblok, een stickerzakje, een stickervel en een pakje lucky stars papier. Welk design je van de producten krijgt, kan afwijken van de afbeelding. De waarde en de productsoorten zijn wel vergelijkbaar. 


School goodiebag
Deze fijne goodiebag is gevuld met kawaii producten die je voor school kunt gebruiken. Denk hierbij aan magnetische boekenleggers, een setje sticky notes, een schriftje, gummetjes, een kawaii fineliner en een stickervel. Stuk voor stuk ideaal om je schoolspulletjes mee op te leuken. Hier geldt hetzelfde als bij de crea goodiebag; de producten kunnen afwijken van de afbeelding. Het productsoort en de waarde is wel gelijk. 


Snailmail goodiebag
Snailmailers zullen dol zijn op deze goodiebag. Deze bestaat namelijk uit een briefpapier set, een medium formaat deco tape, een stickerset, een kawaii fineliner en een ansichtkaart. Alle ingrediënten om een ander blij te maken met echte post. Ook hier geldt dat de producten kunnen afwijken van de afbeelding, maar dat de waarde en de productsoorten gelijk zijn. 


Surprise goodiebag
Last, but not least.. de surprise goodiebag. Wat hier in zit is een verrassing én geen een surprise goodiebag is gelijk. Ben je dol op kawaii, maar kun je geen keuzes maken in mijn webwinkel? Kies dan voor de surprise goodiebag en word blij verrast! 


Alle goodiebags worden, net zoals alle andere kawaii spulletjes, tot en met 28 februari 2015 gratis verzonden binnen Nederland.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen