11 januari 2015

Kutusita Nyanko

Vandaag laat ik jullie kennismaken met Kutusita Nyanko; een van de characters van San-X. Kutusita Nyanko is een zwarte kat. Je zou denken een zwart-witte kat, maar zijn witte pootjes zijn wit, omdat hij sokken draagt. We kennen hem als Kutusita Nyanko, maar zijn echte naam is: Bon Chan. Hij woont bij een man genaamd 'Papa' in huis. Papa werkt de hele dag, zodat hij kattenvoer kan kopen voor al zijn katten. Kutusita Nyanko houdt van muziek en dan vooral muziek van de piano en de viool. Hij is dol op aardbeien en snoepjes en wordt blij van buiten spelen met zijn katvriendjes.


Kutusita Nyanko & Friends
Kutusita Nyanko zijn vriendjes zijn de chocoladebruine Burme, de pluizige beigekleurige kitten Norwecci en de grijze Russie.


Burme, Norwecci en Kutusita Nyanko zijn huisgenootjes. Burme is erg verlegen, maar heeft een groot hart. Norwecci is een blije kat. Kutusita Nyanko heeft Norwecci mee naar huis genomen, toen Norwecci geen huis had.

Russie is geen huisgenoot, maar wel een goede vriend van Kutusita Nyanko. Russie woont bij een vriend van Papa en gaat altijd mee wanneer zijn baasje op visite gaat bij Papa. Russie is vriendelijk en beleefd tegen iedereen.

Shop San-X Kutusita Nyanko producten
In mijn webwinkel kun je sinds kort ook San-X Kutusita Nyanko producten shoppen. Deze knuffel is erg cute. Met de onderkant van het kussentje kun je je telefoon- of tabletscherm schoonvegen. ^_^ Leuk en handig!


En wat dacht je van deze stickers! Prachtige San-X Kutusita Nyanko stickers met gouden accenten. Leuk voor in je agenda, schrift of notitieboek. 

 

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen