11 december 2014

San-X kerstkaarten, kerstboom en wallpapers

Vandaag laat ik je kennis maken met de leuke kerst wallpapers en DIY printables van San-X! Juist, naast het maken van kawaii producten en het gratis verspreiden van leuke wallpapers, stelt San-X ook superleuke printables beschikbaar voor kawaii liefhebbers. Kies een van de San-X kerst wallpapers om je computer een kersttintje te geven en print de kerstkaarten printables uit om naar je familie en vrienden te sturen. Maak van Kerst 2014 een kawaii kerstfeest! 

San-X kerstkaarten
Ik heb eerder een blog geschreven over de kerstkaarten printables van kao-ani.com. Die hoefde je alleen maar uit te printen, uit te knippen en er een leuke feestdagengroet op te schrijven. Superleuk toch? Nou, deze van San-X zijn net zo makkelijk en erg cute! Kies uit Kutusita Nyanko, Mamegoma of beide characters. Printen, knippen, een kerstgroet erop en het is klaar om te verzenden, simpel, kawaii en bijzonder! ^_^Rilakkuma kerstboom
Ook erg leuk is deze Rilakkuma kerstboom van San-X! Print het PDF-bestandje uit, knip de kerstboom en de sterren uit. Vouw de kerstboom en plak deze vast met lijm. De sterren er nog bovenop plakken en je hebt een mooie Rilakkuma kerstboom voor op je bureau. 


San-X kerst wallpapers
Uiteraard zijn er ook kerst wallpapers van San-X. Kies jouw favoriet en gebruik het als bureaublad achtergrond op je computer. 
Ok√©, deze laatste is geen kerst wallpaper, maar wel erg leuk voor Oud & Nieuw! 

Alsjeblieft! Alle credits gaan uiteraard naar San-X, zij stellen deze leuke printables en wallpapers beschikbaar voor iedereen die dol is op de kawaii characters die zij uitbrengen. 

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen