28 december 2014

Nieuw in december: kawaii squishies en stickers

Elke maand maak ik (ongeveer) aan het einde van de maand een overzicht van de nieuw binnengekomen producten, de nieuwste producten in de webwinkel. Deze maand zijn er helaas niet zoveel nieuwe producten binnengekomen. Ik verwacht nog een aantal dozen met nieuwe producten, maar omdat december een drukke feestmaand is, duurt het verzenden blijkbaar allemaal wat langer. Sommige dozen zijn nu al 2 maanden onderweg. Gelukkig heb ik nog net voor de kerstdagen onderstaande stickers en squishies ontvangen. 

Kawaii squishies
De squishies zijn nieuw in de webwinkel. Bij het heropenen van de webwinkel bestond het assortiment voornamelijk uit papierwaren, stickers, schrijfwaren en lucky stars papier. Maar na een paar weken werd mij al gevraagd of ik ook aan bepaalde knuffels en squishies kon komen. Deze vragen kwamen steeds vaker, dus kwamen er knuffels in het assortiment en nu dus ook squishies. ^_^ Op dit moment zijn er Kitty Donut squishies, Kitty Wafel squishiesKawaii Cat Emoticon Face squishies en ijsjes squishies in diverse kleuren verkrijgbaar in de webwinkel. 

Voor degenen die niet weten wat squishies zijn: een squishy is sponsachtig en heerlijk om in te knijpen. Deze worden in Azië ook wel als stressbal gebruikt. Je kunt squishies aan je telefoon, tas of jas hangen, zodat je het altijd bij je hebt. Stickers
We hebben ook nieuwe stickers binnengekregen deze maand, namelijk de JOOZOO deco pack stickers en 4 verschillende stickervellen van het merk Mind Wave: Fun Fun Friends stickervel, Minna Neko stickervel, PaPaPaPa Panda stickervel en het Yuru Animal stickervel. Al deze stickers kun je voor verschillende doeleinden gebruiken. Voor in je agenda/filofax, om je fotoalbum op te leuken en noem maar op. 


De JOOZOO deco sticker pack is een mooi mapje met daarin maar liefst 8 kawaii stickervellen: 4 vellen met transparante plastic stickers en 4 vellen met papieren stickers.  


Dit was weer een mooi overzichtje van december. Op naar nog meer mooie producten in januari! ^_^

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen