17 december 2014

Keroppi en zijn vrienden

Een tijdje geleden heb ik een blog geschreven over Keroppi en zijn familie. Vandaag laat ik jullie kennis maken met de vrienden van Keroppi.

Keroppi's vrienden
Dit zijn Keroppi's vrienden. Van links naar rechts zie je Noberu, Keroppe, Keroleen, Ganta, Teruteru, Den Den, Kyorosuke en Keropatnic.


Noberu is een betrouwbare jongen, Noberu is de denker van de groep. Hij wil in de voetsporen van zijn vader treden; zijn vader is een weerman bij de weerdienst van de overheid. Noberu kan nu al orkanen met een griezelige nauwkeurigheid voorspellen.

Keroppe is net in de stad komen wonen. Hij komt van Hyoutan (Pompoen) Pond, dat is aan de andere kant van de berg van Donut Pond. Zijn goede karakter maakt hem het doelwit van vele flauwe grappen. 

Keroleen is een vredestichtster. Na een ruzie is Keroleen er om een aardig woordje te doen en om tranen weg te vegen. Haar passie is mode: een verwoed verzamelaar van nieuwe kleren, het komt zelden voor dat ze dezelfde outfit twee keer draagt. Haar favoriete outfit is een polka dot jurk. Ze is een chef-kok in opleiding; Keroleen leert de geheimen van het koken van Keroppi's moeder.

Ganta is een sterke man en leider van de ondeugende Ganta-Kyorosuke-Keroppi trio. Hij is misschien de sterkste kikker van de vijver (dat denkt hij graag), maar de waarheid is, dat hij bang is in het donker en hoogtevrees heeft. Ganta's specialiteit is dat hij zichzelf in een rots kan veranderen. 

Teruteru heeft de macht om het weer te voorspellen! En ze heeft het meestal bij het rechte eind met haar voorspellingen. Teruteru's hobby is medailles verzamelen.

Den Den is een relaxte kerel met een zwak voor dagdromen. Den Den de slak is Keroppi favoriete vriend, ondanks dat er een grote kloof zit in hun activiteitenlevels.

Kyorosuke is razend nieuwsgierig en houdt van allerlei nieuwe dingen. Gezegend met een superieure gezichtsvermogen - hij kan dingen op meer dan een halve mijl afstand zien - is Kyorosuke vaak de eerste die nieuwe informatie oppikt. Onderwater zwemmen is zijn specialiteit. Kyorosuke maakt deel uit van de ondeugende Ganta-Kyorosuke-Keroppi trio.

Keropatnic is Keroppi's leraar.


Nu ken je Keroppi, zijn familie en al zijn vrienden. ^_^ Ik vind Keroppi erg cute! In mijn zoektocht naar kawaii producten voor de webwinkel, kom ik helaas weinig leuke Keroppi spulletjes tegen. Momenteel hebben we twee Keroppi potloden in de webwinkel. Uiteraard blijf ik verder kijken voor nog meer leuke Keroppi producten. 

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen