2 december 2014

Keroppi en zijn familie

Ben je tijdens het shoppen in onze webwinkel wel eens een groene kikker met grote ogen tegen gekomen? Dat is Keroppi! Vandaag laat ik jullie kennis maken met Keroppi, een van Sanrio's characters. Keroppi werd in 1987 gelanceerd door Sanrio. Keroppi houdt van lol hebben, is avontuurlijk ingesteld, onbevreesd en erg actief. Zijn talenten zijn zingen en zwemmen. Hij is een optimist en is het zonnetje in het leven van zijn familie en vrienden. Samen met Ganta en Kyorosuke maakt Keroppi deel uit van de ondeugende Ganta-Kyorosuke-Keroppi trio.


Keroppi is geboren op 10 juli en maakt deel uit van een drieling. Zijn drielingbroer is Koroppi en zijn drielingzus is Pikki. Ze zijn meesters van de illusie: ze kunnen zo snel op en neer springen dat het lijkt alsof ze met z'n tienen zijn in plaats van met z'n drieën.

Samen met zijn ouders, broers en zus woont Keroppi in een groot huis aan de rand van Donut Pond, de grootste en meest blauwe vijver in de omgeving. Keroppi en zijn vriendjes houden van spelen. Het liefst spelen ze een spelletje honkbal of gooien ze met boomerangs. Keroppi wordt het vaakst gezien met zijn kleine slakkenvriend genaamd Den Den. Den Den slentert altijd achter Keroppi aan. 

Keroppi's familie
Dit is Keroppi's familie; van links naar rechts zie je zijn vader, moeder, broer Koroppi, zus Pikki, broertje Kokero en zijn opa en oma.


Keroppi's vader - Keroppa - is een dokter in het Hasunoue ziekenhuis. Een ervaren genezer, hij kan bijna iedereen beter maken.

Keroppi's moeder, Keroma, is een masterchef en runt haar eigen restaurant. Ze kan bijna alles koken, maar Keroppi's favoriete gerecht zijn de rijstballetjes. Het geeft hem veel energie.

Koroppi is niet zo levendig en moedig, als zijn broer Keroppi, maar Koroppi is een betrouwbare, harde werker. Hij wordt vaak verward met Keroppi, omdat ze zo op elkaar lijken. Koroppi zijn hobby is het sleutelen aan machines. Tevens is hij een geboren zanger; Koroppi heeft de beste stem in de familie.

Pikki is het enige meisje van de Haunoue drieling. Een echte cutie, wanneer Pikki langsloopt, draaien alle hoofden mee bij in Donut Pond. Pikki houdt van bomen klimmen en koken. Pikki kan goed namen onthouden. Als beste babysitter in de stad, kent ze alle namen van de kinderen in de Pond.

Kokero is Keroppi's babybroertje.

Kerojee is Keroppi's grootvader. Hij houdt ervan om grappige verhalen te vertellen.

Kerobah is Keroppi's grootmoeder. Ze houdt ervan om hoeden te kopen.

Leuk is het hè om het verhaal van characters zoals Keroppi te kennen. Binnenkort komt er nog een blogbericht online over Keroppi en zijn vrienden. So stay tuned! ^_^

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen