16 november 2014

Win de Toi Toi Toi briefpapier set t.w.v. € 7,95

Het liefst zou ik iedereen op deze aardbol een kawaii cadeautje willen geven. Om ieder zijn of haar dag een klein beetje mooier te maken en om diegene kennis te laten maken met al die vrolijke en leuke producten die er zijn. Maar zomaar producten uit de webwinkel weggeven, dat kan natuurlijk niet. Dan zou ik geen goede ondernemer zijn. ^_~ Wat natuurlijk wél kan, is een leuke winactie waarbij je onderstaande Toi Toi Toi briefpapier set kunt winnen!


Deelname
Hoe je deze schattige briefpapier set kunt winnen? Het is heel simpel hoor. Iedereen die zich deze maand - dus van 1 t/m 30 november - inschrijft voor de Cuteness nieuwsbrief, maakt er kans op. En we geven maar liefst 3 sets weg, dus 3 keer zoveel kans. 

De prijs
Deze Toi Toi Toi briefpapier set is een briefpapier set van groot formaat en bestaat uit maar liefst 50 vellen briefpapier en 25 enveloppen. Er zitten 5 verschillende designs in deze set, zoals je op de afbeelding kunt zien. Deze briefpapier set kun je gebruiken om brieven te schrijven, maar je kunt er zoveel meer mee doen. Een tip van mij voor jullie: de vellen briefpapier kun je lamineren en er tabbladen van maken voor je organizer/filofax. 

Schrijf jij je ook in voor de nieuwsbrief

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen