22 november 2014

Print je eigen kawaii maandplanner

San-X brengt elke maand een leuke gratis maandplanner uit. Het enige wat jij hoeft te doen, is de maandplanner opslaan en uitprinten. Voor december heeft San-X een hele leuke maandplanner van Sumikkogurashi.


De San-X maandplanners zien er leuk uit en je kunt ze gebruiken voor verschillende doeleinden:

Verjaardagsplanner
Je kunt elke maand een maandplanner uitprinten en daar de verjaardagen van die maand op schrijven. De planner hang je vervolgens op een plekje waar je het regelmatig ziet, zodat je de verjaardagen van familie en vrienden niet vergeet.

Peuterspeelzaal planner
Zelf gebruiken wij het hier thuis voor ons zoontje van 3. Hij gaat sinds een paar maanden naar de peuterspeelzaal en mag elke ochtend een kruisje zetten op de maandplanner. Deze hangt aan zijn slaapkamerdeur. De dagen waarop hij naar de peuterspeelzaal gaat, hebben we gemarkeerd. Ons zoontje weet dus precies op welke dagen hij moet opschieten. (^_~)

Maaltijdplanner
Je kunt er ook een maaltijdplanner van maken. Als je elke week je maaltijden vooruit plant, kun je dat per dag invullen op de maandplanner. Hang het op de koelkastdeur en je hoeft nooit meer te bedenken wat je die dag gaat eten.

Schoonmaakplanner
Een schoonmaakplanner; ook een goed idee! Noteer wat je moet schoonmaken en op welke dag en hang de planner in een ruimte waar je dagelijks komt, zodat je je ook aan de planning houdt. 

Naast bovengenoemde ideeën, die vooral op mijn privéleven zijn afgestemd, zijn er natuurlijk veel meer mogelijkheden met de San-X maandplanners. Gebruik jij de San-X maandplanners al of wil je ze gaan gebruiken? Dan heb ik nog een tip voor je: Print het uit op stevig papier! Zelf print ik het altijd op cardboard papier van de Hema. Mooi, stevig en goedkoop! 

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen