30 november 2014

Nieuw in november: stickers, etuis en meer

Zo voor de feestdagen nog even een klein overzichtje van wat er deze maand nieuw is binnengekomen in onze webwinkel. Er komen regelmatig pakketjes binnen, dus komen er ook regelmatig nieuwe schattige producten online. In deze blogpost vind je een overzicht van de nieuwe producten in november.

Kawaii stickerzakjes
We beginnen met deze vrolijke stickerzakjes. Zes verschillende stickerzakjes met een hele leuke inhoud. Elk stickerzakje bevat 71 stickertjes; 1 grote en 70 kleine stickers in 10 verschillende designs. 


Deze stickerzakjes zijn leuk om te sparen, maar als je geen verzamelaar bent, dan kun je jouw persoonlijke spulletjes hiermee prima opleuken.

Kawaii etuis
In november hebben we ook vrolijk gekleurde etuis binnengekregen en een etui van Totoro.


Deze etuis zijn stuk voor stuk super kawaii en een musthave voor iedere kawaii fan. Gebruik deze etuis om je schrijfwaren in te bewaren, of je make-up en andere kleine persoonlijke spulletjes.

Briefpapier setjes
Nog meer leuks; 8 nieuwe briefpapier setjes! Deze Honey Time briefpapier setjes bestaan allemaal uit 10 vellen briefpapier en 5 enveloppen. Met deze kawaii briefpapier setjes verstuur jij de vrolijkste brieven.


Kawaii cat pennen
De nieuwste pennen zijn kawaii cat pennen. Deze zijn er in 4 verschillende kleuren, maar ze schrijven allemaal zwart. Het zijn hele fijne pennen om mee te schrijven.


Sumikkogurashi memoblokken
In november zijn ook onderstaande San-X Sumikkogurashi memoblokken binnengekomen. Er zijn 6 verschillende memoblokken, waarvan 2 grote en 4 kleine. Deze memoblokken komen uit de nieuwste San-X Sumikkogurashi collectie. In deze collectie zijn alle Sumikkogurashi characters aan het ontspannen in een wellness resort. De grote memoblokken hebben voorin een vel vol met vrolijke stickers!


Deze schattige memoblokken gebruik je voor notities, lijstjes en bijvoorbeeld voor het verzamelen van mooie quotes.

Sticky notes
Alsof we er nog niet genoeg van hadden, zijn er deze maand ook nog nieuwe vrolijke sticky notes setjes aan de shop toegevoegd. Nu hebben we maar liefst 29 verschillende sticky notes setjes in de webwinkel; voor ieder wat wils. Deze nieuwe sticky notes zijn smal en daardoor zijn het perfecte bladwijzers. Niks geen saaie boeken en schriften meer. Met deze sticky notes wordt het een vrolijke boel! ^_^


Er zijn mooie producten binnengekomen deze maand. Volgende maand komt er weer een overzicht, maar dan van december. Er zijn nog een aantal pakketjes onderweg naar onze webwinkel; ik hoop dat ze in december binnen komen! 

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen