14 november 2014

10 procent Sinterklaas korting

Aanstaande zaterdag komen Sinterklaas en zijn Pieten weer in Nederland aan. De tijd van lekkernijen en leuke geschenken is dan weer aangebroken. Pakjesavond duurt nog even, maar vanaf zaterdag worden er natuurlijk al wel schoentjes gezet. Heb jij al schoencadeautjes in huis? Nee? Kom je Sinterklaas cadeautjes dan shoppen bij Cuteness


Korting op alle producten
Zie je al dat leuks hierboven? Tot en met 5 december 2014 krijg je 10% korting op alle producten in onze webwinkel. Van gummetjes tot sticky notes, van lucky stars papier tot knuffels; ALLES. Dat is nog eens leuk Sint inkopen doen. ^_^

Met kortingscode: "kawaii-sint-2014" krijg je 10% korting op je bestelling! Maar dat is niet alles hoor, ook wij worden vrijgevig gedurende deze Sinterklaas periode, en daarom krijg je ook nog een extraatje bij je bestelling wanneer je deze kortingscode gebruikt! Doen dus!

Schoencadeautjes
Cuteness heeft diverse leuke schoencadeautjes in het assortiment waar kinderen heel blij van worden. Kinderen zijn dol op stickers; onze schattige stickerzakjes zijn leuk en qua prijs en formaat perfect voor in de kinderschoen. Of wat dacht je van de gummetjes die wij verkopen. Wederom zijn deze qua prijs en afmetingen prima voor in de kinderschoen. En zo zijn er nog veel meer producten die in de schoen passen. 

Mocht je (nog) geen kinderen hebben, dan kun je nog steeds bij ons terecht. Maak jezelf of een ander blij met kawaii spulletjes. Kom Sinterklaas shoppen bij Cuteness en profiteer van de 10% korting en het extraatje! Dit kan tot en met 5 december 2014. 

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen