14 oktober 2014

Win kawaii puffy stickers op FacebookEr is een nieuwe winactie op Facebook! Je kunt bovenstaande kawaii puffy stickers met een totale waarde van €10,- winnen! Wat je hiervoor moet doen?
Het is net zo simpel als bij de vorige winactie; je hoeft alleen maar op Facebook op de foto te reageren en te laten weten waar jij deze kawaii stickers voor gaat gebruiken. Zo simpel! ^_^

De prijs
Je maakt dus kans op deze 4 kawaii stickervellen:

Puffy stickervel Cute Fruits: Een stickervel vol met puffy en oh-zo-kawaii fruitstickers. Stickers van aardbeien, bananen, peren, kersen en meer; allemaal in een schattige uitvoering!
Puffy stickervel Food with Faces: De naam zegt het al, dit is een stickervel vol met schattige food with faces puffy stickers!
Puffy stickervel Yummy Ice Cream: Een stickervel vol met puffy ice cream stickers, maar ook stickers van andere lekkernijen, zoals vruchten en gebakjes!
Puffy stickervel Kawaii Bunnies: Een stickervel vol met schattige puffy stickers van konijntjes in diverse soorten en maten.  

Al deze stickers zijn een beetje bol; een paar millimeter dik en kun je gebruiken om je spulletjes mee op te vrolijken. Plak ze op je agenda, telefoon, schoolboeken, notitieboeken, schriften en noem maar op.

Reacties op deze winactie
Op Facebook zijn er al leuke ideeën voorbij gekomen:
- plakken in een fotoplakboek;
- gebruiken voor het scrapbooken;
- gebruiken als beloningsstickers;
- plakken op tekeningen;
- gebruiken om de naaimachine op te pimpen;
- gebruiken om post/snailmail op te vrolijken.
Stuk voor stuk zijn het leuke ideeën!

Doe mee!
Waar zou jij deze puffy stickers voor gebruiken? Doe mee en maak kans op deze stickers of shop ze hier

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen