10 oktober 2014

NIEUW - San-X en Kamio Japan papierwaren

Snailmailers opgelet! ^_^ Vorige week is er een doos met kawaii papierwaren binnengekomen. In de doos zaten papierwaren van 2 kawaii A-merken, namelijk van San-X en Kamio Japan. Deze schattige papierwaren staan inmiddels in de webwinkel. Heb jij ze al gespot?


Briefpapier sets en een memoblok
De Pancolle Pandas briefpapier set is van Kamio Japan en bestaat uit 8 vellen briefpapier, 4 enveloppen en een vel met 5 verzegelstickers. De kawaii panda’s zijn zo leuk!

In het midden zie je de briefpapier set van San-X Mofutans. Deze is qua formaat vergelijkbaar met de Pancolle Pandas briefpapier set, maar heeft meer inhoud. De Mofutans briefpapier set bestaat uit 32 vellen briefpapier en 16 enveloppen. Er zitten 4 verschillende designs in deze set.

De Sumikkogurashi Watermelon briefpapier set van San-X heeft de meeste inhoud. Deze bestaat namelijk uit 40 vellen briefpapier en 20 enveloppen. Net zoals de Mofutans set, bevat deze Sumikkogurashi briefpapier set ook 4 verschillende designs.


Dit Bear’s Cooking memoblok van Kamio Japan bevat 144 memoblaadjes in 8 verschillende kawaii designs. Hierboven zie je 2 van de 8 designs. Van dit memoblok heb ik een kort filmpje op Instagram gezet; kun je zelf zien hoe leuk het is!

Snailmail en lieve berichtjes
De briefpapier sets zijn leuk om naar een penvriend(in) te sturen. Niet meer brieven versturen op saai papier en in saaie enveloppen, maar op kawaii papier en in bijpassende enveloppen!

Het memoblok kun je uiteraard ook gebruiken voor het schrijven van brieven, maar je kunt er ook schoolnotities op schrijven of lekkere recepten. Of nóg leuker: schrijf er een lief berichtje op, vouw het op en stop het in de jaszak van iemand die je lief vindt. Ik denk dat diegene dat wel heel leuk zal vinden en helemaal smelt wanneer hij/zij het leest. ^_^

Zo kun je kawaii papierwaren voor allerlei doeleinden gebruiken. Als jij er maar blij van wordt!

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen