7 september 2014

Hello Kitty Ramen restaurant

Mijn zusje woont in Hong Kong; het land waar ze van Hello Kitty houden en kawaii liefhebbers keer op keer weer weten te verrassen. Herinner jij je deze Bunny King kerstopstelling nog? Dit soort dingen, daar houden de mensen in Hong Kong van. ^_^

Het is alweer een tijdje geleden, maar ik wilde deze foto's toch nog met jullie delen. Mijn zusje is begin juni samen met een vriendin uit eten geweest in een Hello Kitty restaurant. Het restaurant Ramen Iroha werd tijdelijk omgetoverd tot een waar Hello Kitty walhalla! Dit in verband met het 40-jarige bestaan van Hello Kitty. 


De buitenkant van het restaurant was erg leuk gedecoreerd en trok veel bekijks. Er werd continu foto's gemaakt door klanten, maar ook door de vele voorbijgangers. Het is een klein restaurant. Toen mijn zusje er ging eten, was het gelukkig niet al te druk. Zij en haar vriendinnetje hoefden maar eventjes te wachten, omdat ze er strategisch voor gekozen hadden om rond een uur of 16:00 te gaan eten. Nét voor de spits. 

De binnenkant van het restaurant was ook leuk aangekleed, maar toch wel minder leuk dan de buitenkant. Ze hadden er iets meer van verwacht, gezien de overload aan Hello Kitty aan de buitenkant van het restaurant. De muren waren een beetje kaal. Er hingen slechts 3 posters en verder was de muur bruin/van hout en dat stak af naast het rood en wit van Hello Kitty. 

Het personeel was ook helemaal in Hello Kitty thema. Zij droegen een rood t-shirt met een plaatje van Hello Kitty erop. 

In het restaurant hebben mijn zusje en haar vriendinnetje lekkere Ramen noodles gegeten. Het eten werd geserveerd in een Hello Kitty kom met - hoe leuk! - Hello Kitty zeewier. Ze vonden het erg jammer dat de lepel, die bij het eten kwam, geen Hello Kitty design had. Dat zou het helemaal afgemaakt hebben. 


Al met al was het een leuke ervaring en ze hebben er heerlijk gegeten. ^_^

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen