22 maart 2014

I ♥ KAWAII

Op 1 april is het precies een jaar geleden dat de deuren van Cuteness dicht gingen. Ik had, met pijn in mijn hart, besloten dat het zo moest zijn. Helaas had ik geen puf en tijd meer voor Cuteness. Na een paar maanden besloot ik de deuren weer 'even' open te doen, want ja, er lag nog genoeg voorraad... 

Kom shoppen!
Tot op heden is de webwinkel nog steeds open. De voorraad is geslonken (we hebben op zolder weer zeeën van ruimte), maar het is nog niet allemaal weg. De bestellingen druppelen nog steeds binnen, natuurlijk niet zoveel als voorheen en dat is ook niet erg. Af en toe een bestelling betekent dat ik er rustig de tijd voor kan nemen om de bestellingen bij elkaar te zoeken, in te pakken en te verzenden. En wat kan ik daarvan genieten zeg; lekker weer even tussen de kawaii spulletjes rommelen. Want ik mis 't, het hebben van een webwinkel. Ja, ik weet het, ik heb nog steeds een webwinkel, maar je snapt vast wel wat ik bedoel toch? Het is gewoon zó leuk om op zoek te gaan naar kawaii spulletjes. Om eerlijk te zijn, ben ik nog regelmatig op zoek, alleen bestel ik niets meer. Ik vind het leuk om te zien wat er voor nieuws op de markt is en wie weet kan ik deze info ooit weer gebruiken voor mijn webwinkel. Wie weet. Nu helaas nog niet. 

Kawaii fotootjes
Mijn zusje stuurt mij nog regelmatig foto's toe van allerlei kawaii spulletjes. Ze woont in Hong Kong, houdt van shoppen, dus ze komt wel het een en ander tegen. (^_~) Zie hier een kleine selectie van de foto's die zij mij onlangs gestuurd heeft. Mijn favorieten zijn het Hello Kitty mapje (ADORABLE!!) en het notitieboek van de Little Twin Stars. Wat is (of zijn) jouw favoriet(en)? 

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen