1 februari 2013

Kawaii combi deals

We hebben sinds kort een nieuwe categorie in de webwinkel: Kawaii combi deals! Je raadt het natuurlijk al, hier vind je de leukste deals, bestaande uit een combinatie van schattige artikelen. Deze combinaties worden verkocht tegen een leuk prijsje. 

Ben je graag in de weer met het vouwen van lucky stars? Dan hebben wij de lucky stars papier combi deals voor je. Elke deal bestaat uit 4 pakjes lucky stars papier voor de prijs van € 4,00. Een koopje! Dit is één van de drie deals. 


Zo zijn er meer kawaii combi deals met artikelen uit één categorie. We hebben een deal met deco tapes, een deal met stickers en een I Love Yummy Things deal, bestaande uit een super cute memoblok en bijpassend notitieboek.

Vandaag hebben we een nieuwe deal toegevoegd, namelijk de Cute Animals deal. Deze bestaat uit 5 schattige artikelen uit verschillende categorieën. Ideaal als je moeilijk keuzes kunt maken. Met deze deal haal je in één klap deze 5 kawaii artikelen in huis. ^_^Heb je tips voor nieuwe deals? Ik hoor het graag! 

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen