30 januari 2013

Tips voor Valentijnsdag

Jeetje, wat vliegt de tijd. Een tijdje geleden propten we ons nog vol met allerlei lekkernijen en staken we vuurwerk af, nu is Valentijnsdag alweer in zicht. Valentijnsdag, de dag waarop we de liefde voor onze naasten niet onder stoelen of banken hoeven te steken. 

Wie ga jij een kaartje of cadeautje geven om te laten zien dat je om hem of haar geeft? Misschien kan Cuteness je daarbij helpen. Wij hebben gepaste kaarten en leuke cadeautjes in de webwinkel.

      

Neem deze Miki wenskaarten. Blanco, maar ideaal voor een dag als Valentijnsdag. Deze mooie kaarten zijn perfect om aan een beste vriendinnetje te geven. Doordat de kaart blanco is van binnen, kun je daar een persoonlijke boodschap in opschrijven.

   

Weet je wat een gaaf cadeau is om weg te geven op Valentijnsdag? Een kawaii memoblokje met op de eerste pagina een geschreven herinnering van jou en je beste vriend, vriendin of geliefde.


Of zelf lucky stars vouwen, deze in een potje doen en dan aan een dierbare geven. Dit is een origineel en attent cadeau.

Een mooi en lekker gebakje als cadeau geven, is ook een idee. Door het gebruik van een Hello Kitty bakvorm, krijg je een mooi gebakje met een Hello Kitty afdruk. Het gebakje kun je dan nog versieren met sprinkels en dergelijke en dan heb je een heel mooi en lekker cadeau! Het hoeft natuurlijk niet persé met een Hello Kitty bakvorm. Je kunt ook cupcakes maken en zelf versieren. Leuk hè?


Heb je zo een aantal ideetjes gekregen voor Valentijnsdag? Ik hoop van wel! ^_^ Heb jij zelf ook leuke ideeën? Let me know!

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen