3 mei 2012

De nieuwste kawaii collecties

Ben jij op zoek naar de nieuwste kawaii collecties? Dan zit je bij ons helemaal goed. Vandaag hebben we bijvoorbeeld weer een heleboel nieuwe kawaii artikelen aan de webshop toegevoegd. 

Manmaru Mamegoma
Voor schrijf liefhebbers hebben we, van de Manmaru Mamegoma collectie, de volgende artikelen in huis: 


Naast bovenstaande artikelen zijn er ook schattige Mamegoma portemonnees en hangers binnengekomen. De portemonnee is ideaal om muntgeld of kleine losse sieraden in te bewaren. En de hangers (verkrijgbaar in 3 kleuren) zijn perfect om aan een tas, telefoon of draagbaar computerspel te bevestigen. Je kunt het koordje trouwens los maken, zo houd je een leuk Mamegoma knuffeltje over. 


Stickervellen
Ook zijn deze schattige stickervellen aan de webshop toegevoegd. Twee van San-X, namelijk Chocopa en Deep Sea Fish. En één van Q-Lia met onder andere Food with Faces en een van Kamio Japan met mini lekkernijen zoals donuts, snoep, koekjes en aardbeitjes. 


Plastic mappen
Van de San-X Kawaii Collection hebben we nieuwe plastic mappen binnen. Deze mapjes zijn handig om paperassen, van A4 formaat, in te bewaren. Ook heeft Cuteness nu een plastic map van Piggy Girl.


Kortom, er is weer genoeg te shoppen bij Cuteness. Veel shopplezier!

2 opmerkingen:

  1. Zucht, de hangers van Mamegoma zijn zo schattig!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ^_^ in het echt zijn ze veeeeel leuker!

    BeantwoordenVerwijderen