8 juli 2010

Nieuws, nieuws, en nog meer nieuws!

De twee dozen die onderweg waren, zijn aangekomen! Een deel van de artikelen heb ik nu al in de webwinkel geplaatst, maar ik ben er nog lang niet klaar mee. Morgen en overmorgen moet ik werken en heb ik andere verplichtingen, maar hoop dat ik af en toe toch even nieuwe dingetjes, zoals de Oyasumi Bakura memoblokken, in de webwinkel kan plaatsen.

Verder kan ik jullie vertellen dat de Kawaii Not artikelen al in Nederland zijn, maar ik had de postbode helaas gemist, waar ik heel erg van baal, want ook ik ben erg benieuwd naar de Kawaii Not artikelen. ^_^

Ook de artikelen van een Amerikaanse ontwerpster zijn onderweg naar Nederland. Ik hoop dat jullie deze artikelen net zo leuk zullen vinden als ik. Ik houd nog even voor me om welke ontwerpster het gaat, hihi.

Cuteness doet mee aan de BEEB-box van SimsalaKIM! Dit is een ├ęcht leuke cadeaudoos vol met leuke cadeautjes voor baby's en hun mama's. Op de site van SimsalaKIM lees je hier alles over.

Dat waren de nieuwtjes voor nu. Iedereen die dit leest is weer op de hoogte van het wel en wee omtrent Cuteness. Tot de volgende keer!

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen